00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com
Lepo pozdravljeni, 
kot ste bili že obveščeni, da akcija Gluhi strežejo v planinskih kočah poteka že letos drugo leto in smo zelo hvaležni ter veseli, da ponovno sodelujemo s prostovoljci in z različnimi organizacijami ter s promocijo slovenskega znakovnega jezika.  
Na vas se obračamo s prošnjo pri podpori pri iskanju prostovoljcev za Ruško kočo na Arehu, kjer se bo odvijala akcija od sobote do nedelje, 3. – 4. avgusta. Verjamemo namreč, da s skupnimi močmi pišemo zgodovino gluhe skupnosti in dosegamo nemogoče. 
Kot vsaka planinska ekipa pri vsaki koči so natakarji, animatorji, tolmači in vodja, ki bo usmerjala ekipo, bi prosila, če bi se obrnili na vaše člane, če je kdo zainteresiran prejeti nove izkušnje in nepozabne spomine kot prostovoljec na Ruški koči, bi bili zelo veseli. Vsaka planinska ekipa pa ponavadi sestavlja maksimalno 9 prostovoljcev za vsako kočo (2 sta iz naše organizacije, ki skrbita za koordinacijo in prodajo naših izdelkov). 
Tukaj še prilagamo  link  do prijave za prostovoljce, če boste našli še nove zainteresirane prostovoljce, ki bo z veseljem pridružil velike planinske skupnosti na akciji Gluhi strežejo v planinskih kočah kot natakar ali kot animator ali kot vodja pa celo tudi tolmače, če boste našli koga, ki ni še po poklicu tolmač, a bi rad tudi dobival še dodatne kilometrine pri tolmačenju. 
Najlepša vam hvala in lepo vas pozdravljamo, 
Daša Peperko, 
članica DS GSPK in koordinatorka za ekipo Ruške koče. 

facebook_gspk.png Facebook  instagram_gspk.png Instagram  Youtube_gspk.png YouTube  TWITTER_gspk.png Twitter  moosvid.png MOOSVID   PZS.png PZS  Pin_OPP.png Pin/OPP

Share this…

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost