00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Pozdravljeni,

gluhe študente tekom študija zaradi uporabe različnih jezikov spremljajo težave ob komunikaciji s slišečimi in tudi gluhimi ter naglušnimi vrstniki, ki prihajajo iz drugih držav. Projekt za spodbujanje vključujočega izobraževanja s pomočjo mednarodnega znakovnega jezika – InSign želi spodbuditi dostopnost izobraževanja, mednarodne mobilnosti in splošne globalne komunikacije za gluhe in naglušne. Cilj je ozaveščati o pomembnosti mednarodnega znakovnega jezika kot skupnega imenovalca za komunikacijo gluhih in naglušnih v mednarodnem okolju.

S tem vprašalnikom bi radi pridobili informacije o težavah, s katerimi se študentje in zaposleni na univerzi soočajo ob komunikaciji z gluhimi in naglušnimi. Vaše sodelovanje je pomembno za zagotavljanje reprezentativnosti in posledično verodostojnosti rezultatov ankete. Anketa je anonimna in zbrani rezultati se bodo uporabljali zgolj v znanstveno-raziskovalne namene.

Do ankete lahko dostopate na naslednji povezavi: http://anketa.informatika.uni-mb.si/index.php?r=survey/index&sid=795943&newtest=Y&lang=sl.

Če imate še kakršnakoli vprašanja glede projekta ali ankete nas lahko kontaktirate preko e-maila (tatjana.welzer@um.si ali marko.holbl@um.si).

Več informacij o projektu je dosegljivih na

https://www.uni-siegen.de/zew/insign/.

Hvala vsem za sodelovanje, ekipa InSign projekta UM-FERI

Share this…
(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost