00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Spoštovani!

Vljudno vabljeni k sodelovanju na 13. športnih igrah invalidov Maribora, ki bodo potekale dne 20. maja 2022 v Športnem centru Tabor.

Prizorišče bo Dvorana Tabor (razen Dvorana Tabor za met na koš in/ali košarko na vozičku najverjetneje ne bo na voljo, zato bomo iskali nadomestno prizorišče v bližini), nogometno igrišče pred Ledno dvorano, Ledna dvorana ter rusko kegljišče DU Tabor, Koresova ul. 7, Maribor.

Razpis in pravila tekmovanja sta v priponki. Priložena je tudi Prijavnica in Izjava o sodelovanju na lastno odgovornost.

Podpisano izjavo tekmovalcev o sodelovanju na lastno odgovornost vodje društev obvezno oddajo ob prevzemu majic in bonov, ki bo opravljena 3-4 dni pred prireditvijo. Zato obvezno pripišite kontakte oseb, ki so s strani društva določene kot vodja društva oz. ki bodo prevzele majice in bone za malico, da jih obvestimo o prevzemu .

Prosimo, da pri prijavi tekmovalcev (npr. v ruskem kegljanju) točno navedete, kdo so člani ekipe – M/Ž. Če to ne bo navedeno, bodo rezultati šteli samo v posamični konkurenci. V ruskem kegljanju šteje ekipa 4 člane.

Prijazno vabimo k sodelovanju tudi vse koordinatorje panog, ki ste nam zelo uspešno pomagali že pretekla leta, za kar se vam iskreno zahvaljujemo. Vsi ste odlično opravili svoje delo, zato vas vljudno prosimo, da pisno potrdite svoje sodelovanje tudi letos. 

Vabimo vas, da pošljete prijave za sodelovanje najkasneje do 28.4.2022 na e-naslov: ana.mandl@maribor.si . Kasnejših prijav ne bomo upoštevali! Prav tako ni dovoljena samovoljna zamenjava tekmovalcev.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 02/2201 202.

O morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.

Lep športni pozdrav

Ana Mandl

Sektor za zdravstveno, socialno varstvo

Urad za vzgojo in izobraževanje, zdravstveno,

socialno varstvo in raziskovalno dejavnost

Ulica Heroja Staneta 1  

2000 Maribor

T: 02/220 12 02

E: ana.mandl@maribor.si

Share this…
(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost