00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Spoštovani,

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno s koledarjem državnih prvenstev za leto 2022, razpisuje državno prvenstvo v kegljanju, ki bo potekalo v soboto, 07. maja 2022, na kegljišču Golovec – Celje. V priponki vam pošiljamo razpisno dokumentacijo, ki si jo lahko preberete, prav tako bo razpis objavljen tudi na spletni strani www.zsis.si.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 29. april 2022. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Po zaključku zbiranja prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

NAVODILA:

Obvezno upoštevanje priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Odlok, ki govori o omejitvi širjenja virusa SARS-CoV-2 pri športnih dejavnostih določa, da je pri izvajanju vseh dejavnosti ali v okoljih potrebno upoštevati priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje v zvezi s preprečevanjem okužbe z virusom SARS-CoV-2. Priporočila za izvajanje športne dejavnosti so dostopna na spletnih straneh NIJZ www.nijz.si.

Uporaba zaščitne maske ostaja obvezna v vseh zaprtih javnih krajih in prostorih.

Uporaba zaščitne kirurške maske tipa II ali IIR, maske tipa FFP2  je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih. Pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih, kjer ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje vsaj 1,5 metra, je uporaba zaščitne maske priporočljiva. Izjema od nošenja zaščitnih mask ostaja za osebe, ki izvajajo športno vadbo.

S športnimi pozdravi,

Žiga Kobaševič
Strokovni sodelavec
ZVEZA ZA ŠPORT INVALIDOV SLOVENIJE – PARALIMPIJSKI KOMITE
ZVEZA ZA ŠPORT INVALIDOV SLOVENIJE – SLOVENSKI PARALIMPIJSKI KOMITE
NPC SLOVENIA
Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana – Črnuče
T +386 1 5300 893 | F +386 1 5300 894
 #ParasportSloveniawww.zsis.si
ZVEZA ZA ŠPORT INVALIDOV SLOVENIJE – PARALIMPIJSKI KOMITE


Share this…
(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost