00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Pozdravljeni,

moje ime je Janez in sem inštruktor alpinizma ter gorskega reševanja. Izvesti želim tečaj športnega plezanja za gluhe in naglušne z namenom, da jim približam svet, ki je meni domač in lep, in jim omogočim, da se vključijo v svet vertikale in ga odkrivajo tudi sami na varen način. Na idejo sem prišel, ko sem se spoznal in tudi plezal s parom Simona in Igor Truden, ki sta gluha oziroma naglušna.

Za strokovni del in opremo bom poskrbel jaz s skupino inštruktorjev. Dogovorjen sem tudi z 2 plezalnima centroma, ki bosta odstopila del dvorane v terminu, ko bi potekal tečaj. Tečaj bi bil za udeležence seveda brezplačen. Sam ga organiziram zaradi zgoraj napisanega namena in seveda nočem zato nobenega plačila.

Prosil bi pa za pomoč s predlogi in nasveti, kako tak tečaj primerno izvesti, nasvete glede tolmačev in podobno. Vesel bom vaših predlogov, usmeritev in pomoči pri izvedbi tega projekta, vaše e-pošte ali klica.

Sporočilo pošiljam tako na zavod kot tudi na društvo. Če menite, da je potrebno vključiti še koga, bom vesel predlogov.

Lep pozdrav in vse dobro vam želim,

janez.toni@gmail.com

040669902

Share this…
(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost