00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com
AJM Team time ride je edinstvena in najbolj zabavna slovenska kolesarska prireditev, saj se na progi pomerijo 4-članske, 3-članske ali 2-članske kolesarske ekipe za najboljši približek povprečnemu času vseh ekip. Kolesarska prireditev nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja. Zanimiv boj se bije za najboljši povprečni čas izmed vseh ekip. Ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip, bo velika zmagovalka. Torej so ekipe vse do prihoda zadnje ekipe v cilj negotove, katera je zmagovalna ekipa. Povsem nesmiselno je torej divjanje po predpisani trasi, a tudi zavlačevanje ne prinaša uspeha.
29. Maj 2022
PRIJAVE ODPRTE
Če vam lani ni uspelo, bo treba letos zastaviti povsem novo taktiko in pozabiti na pretekle povprečne čase 🙂 Tudi letos vas čaka razgibana krožna trasa med vinogradi in gozdovi, od Kamnice pri Mariboru preko Kobanskih gričev do dveh “gorskih točk” pri Sv. Križu in Sv. Urbanu ter nazaj v Kamnico. Trasa je izjemno barvita in zanimiva ter bo med vinograde in gozdove zagotovo ponovno privabila množico kolesarskih prijateljev iz vse Slovenije. Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim in tudi družinam … Vse informacije in prijave na www.timeride.si.
FANTASTIČNE NAGRADE ZA UDELEŽENCE

Nagrada za zmagovalno ekipo: 
Tedenske počitnice v fantastičnem Hotelu Olea na otoku Pagu za celo ekipo 

Nagrada za drugo najboljšo ekipo 
Tedenske počitnice v Campingu Kozarica – 7 noči najem mobilne hišice

Nagrada za tretjo najboljšo ekipo: 
Robotska kosilnica Husqvarna Automower® 105

Nagrada za najbolj odštekano oblečeno ekipo: 
Vikend paket v Hotelu Alp v Bovcu za celo ekipo

Med vsemi udeleženci, ki bodo uspešno opravili pot, bomo izžrebali tudi druge lepe nagrade pokroviteljev (Kolo Nakamura, Mini počitnice za 2 osebi na otoku Hvaru,…). 

Načrtujemo, da se bo prireditve v letu 2022 ponovno udeležilo preko 200 ekip iz vseh koncev Slovenije. Po dveh letih končno brez covid ukrepov! 🙂 

Prijavi svojo ekipo še danes na www.timeride.si!
Hitra prijava se splača! 

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo “AJM Team time ride” še utrdil naslov ene izmed najmnožičnejših in zagotovo najzanimivejših kolesarskih prireditev v Sloveniji. 

Se vidimo v nedeljo, 29.maja,
na AJM Team time ride 2022!

Share this…
(Skupno 1.551 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost