00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor, <<< dgn.maribor@guest.arnes.si

Praženi šampinjoni in polenta, priloga solata

praženi šampinjoni s polento v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Praženi šampinjoni in polenta, priloga solata     Sestavine :   sveži šampinjoni...

več...

Pire krompir z bučkino omako

Pire krompir z bučkino omako  v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem      Sestavine : za omako:           ...

več...

Pita z mletim mesom in zelenjavo

pita z mletim mesom in zelenjavo  v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič  PITA  Z  MLETIM  MESOM  IN  ZELENJAVO     Sestavine : mleto meso vlečeno...

Pita z mletim mesom in zelenjavo

pita z mletim mesom in zelenjavo v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič PITA  Z  MLETIM  MESOM  IN  ZELENJAVO     Sestavine : mleto meso vlečeno...

Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem

Pire krompir z bučkino omako v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem      Sestavine : za omako:             ...

Zelenjavna juha z makaroni

Zelenjavna juha s makaroni v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič ZELENJAVNA JUHA Z MAKARONI Sestavine : 15 – 20 ljudi korenček stročji fižol cvetača brokoli čebula testenine česen, šetraj...

Skutini štruklji z čemažem v omaki

SKUTNI ŠTRUKLJI Z OMAKO S ČEMAŽEM v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič SKUTNI ŠTRUKLJI Z ČEMAŽEM V OMAKI Sestavine : moka jajca sol skuta kisla smetana čemaž poper pizza šunka Priprava: Najprej...

več...

Starejši recepti

Krompir iz pečice z zelenjavo in sirom

krompir iz pečice z zelenjavo v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič KROMPIR IZ  PEČICE Z ZELENJAVO IN SIROM                           ...

več...

Rižota z zelenjavo in piščančjim mesom

rižota z zelenjavo in piščančjim mesom v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič RIŽOTA Z ZELENJAVO IN PIŠČANČJIM MESOM  Sestavine : riž piščančje meso korenček sveža paprika čebula olje sol vegeta...

več...

Polnjena in zapečena jajčka

polnjena zapečena jajčka v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič POLNJENA IN ZAPEČENA JAJČKA  Sestavine : jajca kisla smetana žemljice čebula sir pizza...

več...

Pustni krofi

5.3.19 Pustni krofi v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec  in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič PUSTNI KROFI Material: 2 kg moke (pol gladke, pol ostre moke) 18 dag kvasa (4kocke kvasa) 1 l mleka 16 rumenjakov 10 žlic sladkorja 2...

več...

Špageti z Bolonsko omako in solato

ŠPAGETI Z BOLONSKO OMAKO IN SOLATO Sestavine : 15 – 20 ljudi 1,5 mletega mesa 2 kg špageti čebula česen paradižnik (kuhan in zmečkan) sladka rdeča paprika olje sol, poper Priprava: Čebulo narežemo na lističe in na olju rahlo prepražimo, dodamo mleto meso in skupaj...

več...

Carski praženec ali po domače šmoren in jabolčni kompot

carski praženec v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič CARSKI PRAŽENEC ALI PO DOMAČE ŠMOREN IN JABOLČNI KOMPOT Sestavine : 15 – 20 ljudi 15 – 20 jajc polnomastno mleko moka ostra ali tudi mehka sol sladkor pecilni...

več...

Pražena jetrca s koruznimi žganci

pražena jetrca s koruznimi žganci v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič PRAŽENA JETRCA S KORUZNIMI ŽGANCI Sestavine : 15 – 20 ljudi 3 kg jetrc 6 čebul 6 strokov česna olje sol poper lovorjev list moka juha za...

več...

Želodčkova kisla juha s krompirjem

želodčkova kisla juha s krompirjem v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič ŽELODČKOVA KISLA JUHA S KROMPIRJEM Sestavine : 15 – 20 ljudi 2 -3 kg kurjih želodčkov 5 kg...

več...

Pražen krompir, svinjska pečenka in dušeno zelje

pražen krompir, svinjska pečenka in dušeno zelje v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič PRAŽEN KROMPIR, SVINJSKA PEČENKA IN DUŠENO ZELJE           ...

več...

Jota

jota v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič JOTA  Sestavine : krompir kisla repa rjavi fižol prekajena klobasa ali šunka sol poper olje rdeča sladka paprika Priprava: Pripravimo rjavi fižol in ga damo čez noč v...

več...
Stran 1 od 3123
(Skupno 253 obiskov, današnjih obiskov 1)