00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Spoštovani,

med 23. in 29. julijem bo Maribor gostil Olimpijski festival evropske mladine, največji večpanožni športni dogodek za športnike med 14. in 18. letom. V Mariboru pričakujemo več kot 3.000 športnikov in spremljevalcev iz 48 držav in s tega vidika bo  OFEM 2023 najbolj množičen športni dogodek v zgodovini našega mesta. Pri organizaciji dogodka sodeluje tako Mestna občina Maribor kot Olimpijski komite Slovenije.

Prepričani smo, da lahko člani vaših društev in klubov, njihovi starši, prijatelji in znanci s svojim znanjem in izkušnjami veliko doprinesejo pri organizaciji dogodka.

Vljudno vas prosimo, da priložen poziv posredujete svojim sekretarjem in vsem trenerjem, z navodili, da ga posredujejo po svojih adremah (članom, športnikom, staršem).

Spodbudite torej svoje člane, da se pridružijo kot prostovoljci. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi dogodek izvedli na vrhunski ravni in se izkazali kot izvrstni gostitelji.

V kolikor potrebujete glede prostovoljstva morebitne dodatne informacije, se prosim obrnite na Katjo Žižek, katja-zizek@eyof-maribor.com , iz organizacijskega odbora OFEM 2023 Maribor.

Lep pozdrav, Športna zveza Maribor

Share this…
(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost